Emily Griffith Rrmngy
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.


We're coming back, coming back..
 
PääsivuHakuRekisteröidyKirjaudu sisään

 

 Emily Griffith

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
SieppariViestien lukumäärä : 4
Join date : 27.07.2010

Emily Griffith Empty
ViestiAihe: Emily Griffith   Emily Griffith EmptyTi Heinä 27, 2010 9:10 pm

Nimi :: Emily Bianca Griffith
Syntynyt :: 01.10.1992, Lontoo (17 vuotta)
Sukupuoli :: nainen
Seksuaalinen suuntautuminen :: homoseksuaali
Sairaus :: Epäsosiaalinen persoonallisuushäiriö, lisäksi impulsiivinen ja ajoittain eskapistinen persoona

Luonne
Emily ei välttämättä tunnu alkuun miltään mukavimmalta kaverilta. Hän on hiljainen ja etäinen, vetäytyy omaan ulkokuoreensa. Jos tuota kuorta koettaa varovasti raottaa, saa luultavasti nyrkistä naamaan tai niskaansa aikamoisen ryöpyn haukkuja ja väkivahvoja sanoja. Emily pitää oikeastaan kaikkia tuntemattomia ihmisiä jotenkin häntä huonompana, ja näin ollen ei myöskään halua tutustua näihin.

Ensivaikutelma on Emilyn kanssa hyvin tärkeä, mutta tutustumisen tie kivikkoinen ja vaativa. Emily kokeilee uusia ihmisiä psykologisella tasolla. Hän piikittelee, kiertelee, ja kaartelee - etsien heikkoa paikkaa, tai jotakin muuta johon iskeä. Mikäli kestää tuon Emilyn koettelemuksen, on kaikki varmasti sen arvoista - sillä kovan ulkokuoren sisällä on kyllä suloinen tyttö, vaikka hän ei sitä itse myönnäkään. Ihmisiä joita Emily ei kunnioita tai tunne, hän käyttää raa'asti hyväkseen, mikäli saa siihen vain mahdollisuuden. Miksi muka tehdä asiat itse, kun jonkun muun voi juoksuttaa tilalle?

Emilyn tunteet jakautuvat melko mustavalkoisesti. Kaikki hänen tunnetilansa ovat voimakkaita, eikä välimaastoja ole. Rakkaus on Emilylle lähes vieras käsite, sillä hänen on hankala samaistua ihmisiin. Mutta mikäli joskus jostain löytyy ihminen, joka voittaa Emilyn kunnioituksen ja luottamuksen osakseen, joka on tarpeeksi mielenkiintoinen... Niin miksipäs ei.


Ulkonäkö
Emily on plusmiinus 160 cm pitkä, eikä hän ole alkuunkaan tyytyväinen lyhyyteensä. Hentorakenteisen tytön painoindeksiksi muodostuu 17, sillä painoa löytyy 45 kg verran. Emilyn silmät ovat mantelin muotoiset, suurehkot, ja väritykseltään aivan kirkkaan vihreät. Kalpeita kasvoja koristaa muutama nenänpäällä seikkaileva pisama. Mikäli vihreät silmät ja pisamat eivät olisi tarpeeksi, niin Emilylle on siunautunut (tai hänen omasta mielestään kiroutunut) punaiset, lievästi kihartuvat hiukset. Nämä pitkät hiukset ovat alati auki, ja ylettyvät nyttemmin lähes vyötäisille saakka.

Vaatetuksessaan Emily suosii neutraaleja sävyjä, kuten mustaa, harmaata ja valkoista. Yleisimmin hänellä nähdään päällään tummia pillifarkkuja ja vaaleita T-paitoja. Kesät ja talvet hän kantaa päällään Luke-serkulta saamaansa mustaa hupparia.


Historia
Kaikki oli hyvin syksyllä 1991. Rita Griffith oli vasta 18 vuotias nuori nainen, kun hän jätti taakseen kaiken tuntemansa - ja muutti australialaisten vanhempiensa karjatilalta aina kauas Lontooseen saakka. Muutaman vapauden huumassa nautitun drinkin, parin baarireissun, epävakaiden irtosuhteiden ja 12 kuukauden kuluttua maailmaan syntyi pieni tyttölapsi - joka sai nimekseen Emily. Koska köyhällä opiskelijaäidillä ei ollut varaa kasvattaa rakkauslastaan, muutti Emily jo alle vuoden ikäisenä sukulaistensa luokse Länsi-Australian.

Emilyn kasvattivanhemmat, Jeremy-eno ja tämän vaimo Lucia, elättivät suuren talouden karjatilansa avulla. Tilalla asui käytännössä koko suku, lukuun ottamatta tietenkin Lontoosen karannutta Ritaa. Ritan kaksoisveli Bernard (jolta Emily sai toisen nimensä) asui tilalla vaimonsa Marien ja vuonna 2004 syntyneiden kaksostensa Jackin ja Janicen kanssa. Jeremyn ja Lucian lapset Luke (1991), Harrison (1985), Isabella (1982) ja Oliver (1980) olivat Emilylle kuin omia sisarruksia. Varhaisissa lapsuusmuistoissaan Emily muistaa myös äitinsä isän, leskeksi jääneen Benjaminin, jonka vaimo oli kuollut syöpään vain muutamaa päivää ennen Emilyn syntymää.

Luke-serkku oli Emilyn pienen elämän tärkein henkilö ja paras ystävä. Kaksi rasavilliä muksua aiheuttivat harmaita hiuksia Lucialle jo taaperovuosista saakka. He olivat erottamattomat; Luke puolusti Emilyä urhoollisesti ensimmäisenä koulupäivänä ja jakoi eväänsä kun yläluokan pojat varastivat tytön lounasrahat. Emily oppi serkultaan kaiken elämää tärkeämmät asiat, kuten kalastamisen, linkkuveitsen käytön ja kitaran soiton. Luke oli oikeastaan ainut henkilö, jonka Emily päästi lähelleen. Ei siis ole ihme, että Emilyn maailma sortui Luken muuttaessa opiskelemaan Amerikkaan.

Silloin kuvioihin tuli alkoholi, tupakka ja erinäiset irtosuhteet. Hän oppi käyttämään muita ihmisiä julmastikin hyväkseen, ja menetti kaiken empatiansa. Huolestunut kasvattiäiti lähetti Emilyn 16-vuotiaana psykiatrille, josta tämän matka jatkui puolta vuotta myöhemmin pakkohoitoon.
Takaisin alkuun Siirry alas
 
Emily Griffith
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
 :: Hahmot :: Potilaat-
Siirry: