Foorumin säännöt Rrmngy
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.


We're coming back, coming back..
 
PääsivuHakuRekisteröidyKirjaudu sisään

 

 Foorumin säännöt

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Phobia
.
.
Phobia

Viestien lukumäärä : 133
Join date : 30.01.2010

Foorumin säännöt Empty
ViestiAihe: Foorumin säännöt   Foorumin säännöt EmptyMa Helmi 01, 2010 11:38 pm

Jokaisessa roolipelissä on tiettyjä sääntöjä sekä roolipelaamisen ja foorumilla käyttäytymisen suhteen, eikä Undead Revolution tee tässä tapauksessa poikkeusta.
Sääntöjä lisätään ja muokataan aina tarpeen vaatiessa sitä mukaa kun uusia pelaajia tulee ja peli etenee.Sääntöjä foorumilla käyttäytymiseen:


- Kiroilu sallitaan vain hyvän maun rajoissa, mutta jatkuva ja ennen kaikkea mauton voimasanojen käyttö on täysin tarpeetonta.
- Älä hauku, syrji tai loukkaa muita ilman kunnollista syytä.
- Älä kopioi muiden ideoita tai hahmoja. Kunnioita omaperäisyyttä.
- Adminin sana on laki.


Sääntöjä roolipelaamiseen:- Älä autohittaa, eli ohjaile toisen hahmoa ilman lupaa. Älä esimerkiksi taistelussa kirjoita "lyö toisen tajuttomaksi", vaan laita sen sijaan "yrittää lyödä toisen tajuttomaksi". Tämä on yksi roolipelaamisen tärkeimmistä säännöistä. Pieniä liikkeitä, esimerkiksi olkapään sipaisua ohimennen ei lasketa autohitiksi.
- Älä munchaa, eli anna ymmärtää että hahmosi on voittamaton. Taistelussa molempien osapuolien on vastaanotettava iskuja ja haavoituttava, ellei toisin ole sovittu.
- Älä kirjoita parin sanan roolauksia. Pelkät "Mauno istui kivellä ja huokasi" -viestit ovat rasittavaa luettavaa. Kirjoita mielellään vähintään tekstikentän kokoisia viestejä, mielellään pidempiäkin. Ajattele myös vähän viestin ulkoasua, eli älä käytä liikaa välejä mutta älä myöskään kirjoita pötköä.
- Älä kuitenkaan venytä viestejä tahallisesti esim. jatkuvilla turhilla rivinvaihdoilla. Kappalejako on eri asia kuin se, että jokainen lause on erillisellä rivillä.
- Muista kirjoittaessasi hyvä kielioppi, sopivat välimerkit ja isot alkukirjaimet.
- Jos admin neuvoo ja opastaa sinua roolipelatessa, kuuntele ja ota opiksesi. Adminin sana on laki edelleen.


Liittymistä koskevat säännöt:

- Hahmo hyväksytään liittymisvieraskirjassa, joten älä postaa hahmosi tietoja foorumille ennen hyväksyntää.
- Rekisteröidy foorumille omalla nimimerkilläsi vasta, kun hahmosi on hyväksytty ja laita sen tiedot foorumille saman tien. Muuten tunnus poistetaan muutaman päivän sisällä.HUOM:
Äsken lueteltujen sääntöjen rikkomisesta seuraa vähintään jäähy ja pahimmassa tapauksessa kyseinen henkilö bannataan kokonaan. Suosittelen noudattamaan näitä ihan vain foorumin yleisen viihtyvyyden ja luettavuuden vuoksi. Jos sinulla on vielä jotain kysyttävää, lue roolipelin sivut tarkasti läpi ja lähetä ylläpidolle yksityisviestiä/sähköpostia vasta sen jälkeen, jos vastaus ei vieläkään löydy.

--------------------
rostislav, zach
Takaisin alkuun Siirry alas
https://undead.palstahaku.com
 
Foorumin säännöt
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
 :: Tärkeä tieto :: Foorumin säännöt-
Siirry: